Tietoinen läsnäolo, mindfulness, hyvinvoinnin tukena

pe 26.04.2019 klo 18 – su 28.04.2019 klo 14

Tietoinen, hyväksyvä läsnäolo on taitoa elää tässä hetkessä. Se lisää voimavaroja, auttaa rentoutumaan ja vähentää stressiä. Koulutusviikonloppu soveltuu kaikille omaa hyvinvointiaan vaaliville ja myös opetus-, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille sekä työvälineeksi että työssäjaksamisesta huolehtimiseen.

Tutkimuksissa tietoisella läsnäololla on todettu mm. seuraavia vaikutuksia: Stressinhallinnan ja rentoutumiskyvyn lisääntyminen, unen laadun ja koetun elämän laadun koheneminen sekä kroonisen kivun, ahdistuneisuuden ja masennuksen väheneminen. Kurssin pääpaino on tietoisen läsnäolon perusharjoitteissa ja niiden soveltamisessa työhön ja vapaa-aikaan. Lisäksi harjoittelemme tietoista kehomeditaatiota sekä rauhoittavaa joogaa.

Opettajina toimivat psykologi, ratkaisukeskeinen työnohjaaja Leila Jylänki ja THM, terveydenhuollon kouluttaja, terveydenhoitaja Pulmu Pihlström.

Hinta 240 €/hlö.

Hintaan sisältyy opetus, täysihoito, majoitus 2 hh:ssa ja alv.  

Ilmoittaudu viim. ma 15.4.2018. Lisätietoja saat sähköpostilla leila.jylanki@taitomaja.fi tai puh. 040 505 3075. Vahvistamme Sinulle kurssipaikan ja lähetämme viikkoa ennen kurssia tervetulo- ja infokirjeen. Oikeudet kurssiohjelman muutoksiin pidätetään.

Järjestämme myös työyhteisökohtaisia koulutuspäiviä. Pyydä tarjous.