Majoituspalvelumme ovat auki ympäri vuoden

Meillä on noin 40 vuodepaikkaa ja panostamme majoituspalveluissamme erityisesti kolmeen asiaan; hiljaisuuteen, hyviin vuoteisiin ja runsaaseen, monipuoliseen aamiaiseen.

Taitomajalla on neljä avaraa ja valoisaa perhehuonetta. Jokaisessa huoneessa on minikeittiö, parisänky ja lisäksi tilava makuuparvi neljälle henkilölle. Parven alapuolella on iso kylpyhuone, jossa on runsaasti tilaa sekä vauvanhoitoon että pyörätuolia käyttäville asiakkaille.

Näiden lisäksi on neljä huonetta, joita käytetään yhden ja kahden hengen huoneina. Myös näissä jokaisessa on oma kylpyhuone, jossa on wc, suihkukaappi ja pesuallas.

Lisäksi meillä on ryhmähuone, jonka yhteydessä on oma suihku ja inva-wc. Tämä soveltuu erinomaisesti esim. avustajien kanssa matkustaville liikuntaesteisille.

Taitomajan vierailla on käytössään langaton laajakaistayhteys ja mahdollisuus varata yksityissauna. Aamiaistarjoilu on ruokailutilassa, jossa asiakkaat myös iltaisin voivat nauttia itse valmistamiaan aterioita. Taitomaja soveltuu loistavasti erityisesti lapsiperheille ja pienille ryhmille.

Pyhäjärven rauhallisissa ja luonnonkauniissa maisemissa on tarjolla useita harrastusmahdollisuuksia jokaisen mieltymysten mukaan; ratsastusta, kalastusta, patikointia, melontaa, hiihtoa yms.  Nurmesjärvi, jonne meiltä on matkaa vain muutama kilometri, tarjoaa lintuharrastustajille loistavat mahdollisuudet.

Pyhäjärvi on kuuluisa jokavuotisesta Täydenkuun tanssit -tapahtumasta ja kesäisin Pyhäsalmen suurlavan naistentansseista. Taitomajan Tanssipaketti sis. majoituksen ja pääsylipun suurlavan naistentansseihin. Hinta alk.  54€ / hlö / 2hh ja alk.  79€ / hlö / 1hh.

Taitomaja ja Pyhäjärvi sijaitsevat keskellä Suomea. Olemme lähellä tulitpa mistä päin Suomea tahansa.


Hinnat

Huoneet

Yhdenhengen huone………77 €/yö

Kahdenhengen huone…….95 €/yö

Perhehuoneet

Neljän hengen huone…..165 €/yö

Viiden hengen huone…..190 €/yö

Kuuden hengen huone…215 €/yö

Kuitenkin lapset alle 16 v. vanhempien kanssa samassa huoneessa 25 €/lapsi/yö.

Hinnat sisältävät aamiaisen ja arvonlisäveron.

Pidätämme oikeuden muutoksiin

Yksityissauna

Iso sauna 30€/tunti

Pieni sauna 10€/tunti


Ota yhteyttä

Taitomaja Oy
Rantalantie 13
86800 Pyhäsalmi

Puh. 040 505 3075
Sähköposti: info(at)taitomaja.fi