Inkvarteringstjänster året runt

Taitomaja, som kan översättas till ”Kunskapets hus”, har tidigare fungerat som en skola och har nu renoverats till hög standard. Taitomaja ligger i det natursköna landskapet en stenkast från sjön Parkkima och bara 9 km från sjön Pyhäjärvi. Här kan du välja av många olika fritidsaktiviteter.

Taitomaja har cirka 40 sängplatser. Angående våra inkvarteringstjänster, satsar vi specielt på tre punkter; tystnad, bekväma bäddar och en riklig frukost.

Taitomaja har fyra rymliga och ljusa familjerum. I varje rum finns det minikök, dubbelsäng och toalettrum med dusch. Varje rum har också ett stort loft med fyra bäddar. Alla toalettrum har gott om plats både för barnskötsel och handikappade.

Vi har också fyra mindre rum för gäster, som kommer ensam eller med en kamrat. Även mindre rum har eget toalettrum med dusch och wc.

Därtill har vi ett stort rum med dusch och inva-wc. Det lämpar sig bra till grupper eller till rörelsehindrade, som behöver hjälp hela tiden.

Taitomajas gäster har fri tillgång till trådlös bredbandkontakt. Privat bastu kan bokas efter eget behag. Frukost serveras i matsalen, där gästerna också kan äta sina egna måltider. Taitomaja lämpar sig särskilt bra till barnfamiljer och små grupper.

I det lugna och natursköna landskapet vid sjön Pyhäjärvi finns det gott om olika fritidsaktiviteter, där man kan välja efter eget behag ridning, fiske, fotvandring, paddling eller skidåkning. Från oss kan du hyra cyklar (bl.a. en tandemcykel), en båt, snöskor och gångstavar.

Pyhäjärvi är välkänt för den årliga ”Full Moon Dance” -festivalen. På tisdagar kan man under sommaren även själv dansa på dansbanan i Pyhäsalmi (Pyhäsalmen Suurlava).

Taitomaja och Pyhäjärvi ligger mitt i Finland. Vi är nära, från vilket håll du än kommer.


Priser

Rum

Enkelrum 77 €/natt

Dubbelrum 95 €/natt

Familjerum

Fyrbäddsrum 165 €/natt

Fembäddsrum 190 €/natt

Sexbäddsrum 215 €/natt

Barn i samma rum med föräldrar 25 €/barn/natt.

Frukost och moms ingår i priserna.

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar.

Privat bastu

Stor bastu 30€/timme

Liten bastu 10€/timme


Kontakta oss

Taitomaja Oy
Rantalantie 13
86800 Pyhäsalmi
Finland

Telefon: +358 40 505 3075
E-post: info(at)taitomaja.fi